heart

Hoi, ik ben Nynke!

Een vrolijke fashionista van 47 jaar, met een opleiding in mode & kleding en inmiddels veel ervaring met het aankleden van vrouwen (en mannen) in winkels en als Personal Shopper.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun garderobe.
Dat lukt goed, want in mijn dagelijkse liveshow op Instagram spreek ik een grote groep aan die ik alles vertel over stoffen, pasvormen, stijlen, onderhoud, mode, merken en de collectie die ik verkoop. Met die informatie kun jij een plan maken en bedenken wat een aanvulling is voor het komende seizoen. Als de collectie binnenkomt, maak ik er meteen foto’s van en die post ik op Instagram. Daarna zet ik ze per merk bij ‘hoogtepunten’ (die bolletjes op de overzichtspagina). Zo weet je wat er is dit seizoen en ben je voorbereid als je naar de winkel komt.

Een goede voorbereiding = beter en bewuster kopen!

Online bestellen via Whatsapp kan ook!

Aan de hand van jouw lengte, borst- taille- en heupomvang kan ik bepalen welke maat je van welk artikel nodig hebt en wat er eventueel leuk bij is. Of we videobellen zodat ik jou kan zien en ik jou de collectie en combinaties kan laten zien; het zogenaamde ‘belkwartiertje’. Meestal zijn het dan een aantal combinaties die ik je dan ineens toestuur en jij op je gemak thuis kunt passen. Wat niet goed is komt terug en wat wel goed is, mag meteen jouw kast in!

Tot slot
Wat ik iedereen aanraad is met regelmaat je kast op te ruimen. Weet wat je hebt. Bedenk wat je graag nog zou willen hebben om je kast up-to-date te houden. Zorg dat alles er schoon en gestreken inhangt, zodat je garderobe ready-to-wear is!

heart heart